Čítanie pre ženy je praktické, plné motivačných viet, myšlienok a predsavzatí. Tiež som si čo to predsavzala… ale kde sa vzala, tu sa vzala slabosť. Viem, sme ženy, musíme byť silné, a tiež sa mi to stalo. Som silnejšia vďaka ženským magazínom.  Už mám napríklad toto leto plus dve kilá po tom, čo som skúšala držať diétu s časopisom… volajme ho Eta (lebo inak všetky časopisy na meno E už existujú a nebudeme im robiť (anti)reklamu). Takže v  Ete napísali „Chceš byť hviezdou pláže? Vykašli sa na diéty!“ Super! Ako dobre mi poradili.

Tak som sa odviazala

Celé dva mesiace som jedla hocičo, nosila som len elastické oblečenie, okolo zrkadla som vždy len tak prebehla a selfie som robila zásadne na výšku a iba po krk, nech si nevidím zvyšok tela. A boli to krásne dva mesiace! Len teraz neoblečiem svoje obľúbené… skoro nič.

Už zase teda nejem všetko

Musím sa dať dokopy. Inak ruku na srdce. To sa ti už ako dlho nestalo? Jesť všetko. Schválne, povedz si to nahlas… môžem jesť všetko. Môžeš? Nemôžeš! Keby si jedla všetko, tak sa o seba nestaráš, nedbáš o svoje zdravie a to už kto potrebuje nedbať na zdravie? Dôležité je sa o svoje zdravie starať. Len preboha dúfam, že nezačnem teraz viac piť, keď som začala zase myslieť viac „Na zdravie!“

 
Instagram

Páčil sa vám článok? Ohodnoťte ho tu

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

O autorovi

Dagmar Dianová
Všetky články autora
Moderátorka, herečka, komička. Narodila sa v Bratislave. Vyštudovala Hotelovú akadémiu odbor Hotelový manažment. V tejto oblasti však nikdy nepôsobila a hneď po maturite začala pracovať vo Fun Rádiu. Okrem práce v rádiu, kde získala potrebné moderátorské skúsenosti, prácovala aj v televízii. Zahrala si aj menšiu rolu vo filme Dášť padá na naše duše. Didiana patrí medzi najskúsenejšie a nepochybne aj medzi najobľúbenejšie rozhlasové moderátorky na Slovensku.