My, ktoré sa až tak dobre nemáme, lebo okrem výťahu v dome trochu aj iné veci nefungujú, by sme však mali byť relatívne spokojné, že máme aspoň niečo z toho. Zdravie je prvoradé, ak si chorá, chceš byť zdravá, ak si zdravá, chceš všetko ostatné. Napríklad fungujúci vzťah.

Krehká aj silná?

Na chlapov vraj treba ísť citlivo, neustále ich chváliť, ofukovať, ale ak to oni nerobia, tak prečo by to tak malo byť z našej strany?! Ja, napríklad, mám chuť byť občas veľmi krehká a jemná, skrátka žena, ktorá potrebuje pohladkať, objať, pozvať na večeru. A nie tá, ktorá nakupuje, upratuje, varí večeru a popri tom pozerá správy. A je jej smutno, lebo už o štvrtej je vonku tma a ten jej sa na ňu ani neusmeje, pričom jediné čo jej povie je, že ,,a príbor mám kde?“ A ak sa tvári dotknuto, tak povie ,,Si nejaká precitlivená.“ Áno, sme precitlivené, ak sa k nám doma pekne nesprávajú.

Máme samy seba

Ak sa inak nedá, aspoň sa pekne správajme samy k sebe. Urobme si čas na seba a kamarátky, doprajme si dámsky víkend, nenechajme sa manipulovať a vážme si samy seba. Čo mi pripomína, že musím na váhe vymeniť baterku, aby som zistila,  koľko sa zase na mňa nalepilo orieškových nátierok pri sledovaní citlivých romantických filmov.

Pravdou je, že naše ženské city sú pre mužov veda – ,,citológia“, mohli by si ju trochu osvojiť. A my sa zase povenujme pre istotu tej ,,našej“ cytológii.

 
Instagram

Páčil sa vám článok? Ohodnoťte ho tu

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

O autorovi

Dagmar Dianová
Všetky články autora
Moderátorka, herečka, komička. Narodila sa v Bratislave. Vyštudovala Hotelovú akadémiu odbor Hotelový manažment. V tejto oblasti však nikdy nepôsobila a hneď po maturite začala pracovať vo Fun Rádiu. Okrem práce v rádiu, kde získala potrebné moderátorské skúsenosti, prácovala aj v televízii. Zahrala si aj menšiu rolu vo filme Dášť padá na naše duše. Didiana patrí medzi najskúsenejšie a nepochybne aj medzi najobľúbenejšie rozhlasové moderátorky na Slovensku.