Prvá chytená chlapčenská ruka bola Paľkova

Prvé pobozkané chlapčenské líce bolo Tomášove. Alebo Mišove? Toto si nepamätám presne, pretože obaja boli „do mňa” a ja som sa mala rozhodnúť „do koho” som ja. A ja som bola dobre vychované dievča a nechcela som, aby bol jeden z nich smutný, tak som dala obom. Až časom som prišla na to, že dobre vychované dievča nemôže dať všetkým, pretože ak dáš všetkým, už nebudeš dobre vychované dievča. A síce nikto „z nich” nebude smutný, ale budeš smutná ty. Stále hovoríme o pusách…len aby sme v tom mali jasno.

Ale ide do tuhého. To naozajstné TENKRÁT POPRVÉ sme prežili v BRAVO GIRL a pod lavicou sme mu venovali oveľa viac času ako Mendelejovej tabuľke.  Mne osobne bolo teda úplne fuk, že Vlastnosti prvkov sú periodickou funkciou ich atómových čísel“, dôležité pre mňa bolo predstavovať si, aké vlastnosti bude mať On s veľkým O.

Och predstavy 😀

Predstavuješ si, že keď sa TO stane, bude to nezabudnuteľné. Na posteli s baldachýnom, lupene ruží a v pozadí hrá niečo strašne romantické. V realite sa to ale stane na lavičke v parku a v pozadí hrá Horkýže slíže. Ale niečo z predstavy predsa len vyšlo. Je to nezabudnuteľné!

Preto pozor na predstavy a realitu, v živote sa fakt žiadne „tenkrát poprvé” nedá zopakovať. To už bude potom „tenkrát podruhé”, to je nám jasné. Však?

Mne je tiež jasné, že niektoré veci si zopakovať nechcem, stačia mi proste raz. Vodičák, svadba, prerábka bytu a cisársky rez.

Pri pohľade do zrkadla mi niekedy aj príde ľúto, že už mám všetko TKP (myslím, že je už načase skratka) za sebou…veď čo som ja už nezažila? A potom sa prizriem lepšie a TKP vidím nad ušami šediny. Huráááá! Život nekončí! Všetko mám ešte pred sebou a hor sa do drogérie kúpiť si farbu na krytie šedín. TENKRÁT POPRVÉ!

 
Instagram

Páčil sa vám článok? Ohodnoťte ho tu

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

O autorovi

Lujza Garajova Schrameková
Všetky články autora
Herečka, stand-up komička a speváčka. Pochádza z divadelnej rodiny. Má dve deti, syna Viktora a dcéru Grétu. Po skončení konzervatória bola 8 rokov členkou Radošinského naivného divadla, vystupovala v nezávislom Túlavom divadle, v štúdiu L+S. V súčasnosti je známa z televíznych seriálov, alebo to stand-up Jána Gorduliča Silné reči.